Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya gayrı ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın canipı teselsül yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama altına kızılınması kolaylaşır ve daha aşkın muhatara vermesi önlenir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına bir numara çıkış ehliyetli kabul edilir.

Yangın merdivenleri derece önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi konum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu Yangın çıkış kapısı istanbul mevzuda epey hassas davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili hava takkadak kapının muhtemel olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran karınstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlamlı olarak daha ehven olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince içli davranıyoruz.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Siz de yangın kapısı fiyatları için selen çalmak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page